Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Nathalie en samen met mijn man woon ik op het prachtige Goeree-Overflakkee in Zuid Holland.
Wij hebben 3 kinderen, waarvan de oudste inmiddels is uitgevlogen. Verder bestaat ons gezin uit 7 katten, 2 honden (Whippets), 20 kippen en 5 konijnen. 
Toen onze jongste dochter allergisch bleek te zijn voor o.a. katten zijn we, nadat onze Pers van ouderdom was overleden, op zoek gegaan naar een geschikte kat. Een huis zonder dieren was niet voor ons weggelegd.
Zo kwamen we, na bij verschillende rassen getest te hebben, uit op de Devon Rex.

Na het vele inlezen in het ras en er verschillende te hebben ontmoet, ontstond al snel de wens om ook een cattery op te starten om deze prachtige, grappige, lieve diertjes te kunnen gaan fokken. In 2007 kwam Donna bij ons wonen en niet veel later was cattery Rextopia's een feit. 

Gezondheid staat bij mij voorop en om die reden richt ik mij ook vooral op het inbrengen van nieuwe bloedlijnen in het ras door middel van raskruisingen. Op die manier wordt het inteelt flink verlaagd en de vitaliteit verhoogd. 

Daarnaast worden de ouderdieren getest op PKD, CMS, Patella Luxatie en regelmatig op HCM (via echo) en wordt de bloedgroep wordt bepaald indien nodig.  Onze cattery is FIV en FeLV negatief.


In januari 2017 ben ik gestart met de opleiding Katten gedragstherapie (FGT) aan de Katten Academie

Het certificaat Theoretisch Feline Adviseur heb ik eind 2017 behaald.
Door de kennis die ik op heb gedaan tijdens deze opleiding kan ik mijn kittens een nog betere start geven, met name ook wat betreft de socialisatie en beter inspelen op een goede groepsstructuur.

Ik ben gediplomeerd kattentrimmer en konijnentrimmer en ik heb een trimsalon aan huis genaamd Catified. Daarnaast werk ik nog in een dierenwinkel waar ik o.a. ook als katten/konijnen trimster werk.

Ik vind het fantastisch om zowel hobbymatig als professioneel met mijn passie voor katten bezig te zijn.

Tot slot...

Zo nu en dan zullen wij kittens beschikbaar hebben, meer informatie hierover vind je op de kitten pagina en in het kittenbeleid lees je meer over onze werkwijze. 


" Time spend with cats is never wasted."

Nathalie van der Zee