Herplaatsers

Zo nu en dan zoeken wij voor een ex-fokdier een nieuw en liefdevol tehuis.
Ik ben van mening dat een castraat over het algemeen beter af is in een nieuw huisje waar minder katten zijn en er zo meer individuele aandacht voor hen is. Daarnaast zijn ex-dekkaters niet altijd even makkelijk in de groep terug te plaatsen, omdat ze door de open poezen soms dekneigingen blijven houden of vallen de krolse poezen hen ook weleens lastig, wat weer stress op kan leveren. Door de groep beperkt te houden is deze beter in balans te houden en vermijden we teveel stress en is er ook een lagere infectiedruk. Zo kunnen we ook elk dier voldoende aandacht geven. Wij trachten, net als bij de kittens, altijd de best mogelijke huisjes voor ze te vinden waar ze lekker oud mogen worden.


Rextopia's Lima Bean

Om onze groep niet te groot te laten worden zoeken wij voor Lima Bean een liefdevol en blijvend thuis. Zij voelt zich niet prettig met al teveel andere katten om haar heen en een plekje met maar één of twee andere katten/kittens zou voor haar heel goed passen. 
Lima Bean is geboren op 21 maart 2019 en is een F3 hybride poes met een normale kortharige vacht die minimaal verhaard. Lima Bean is een stabiele poes, komt geregeld graag op schoot en is een gezellige kwebbel tante. 
Lima Bean is gesteriliseerd.
Bij interesse ontvang ik graag een mailtje met een kleine voorstelling van jezelf en (woon)situatie. Vragen? Stel ze gerust.
Rextopia's Lima Bean