Herplaatsers

Zo nu en dan zoeken wij voor een ex-fokdier een nieuw en liefdevol tehuis.
Ik ben van mening dat een castraat over het algemeen beter af is in een nieuw huisje waar minder katten zijn en er zo meer individuele aandacht voor hen is. Daarnaast zijn ex-dekkaters niet altijd even makkelijk in de groep terug te plaatsen, omdat ze door de open poezen soms dekneigingen blijven houden of vallen de krolse poezen hen ook weleens lastig, wat weer stress op kan leveren. Door de groep beperkt te houden is deze beter in balans te houden en vermijden we teveel stress en is er ook een lagere infectiedruk. Zo kunnen we ook elk dier voldoende aandacht geven. Wij trachten, net als bij de kittens, altijd de best mogelijke huisjes voor ze te vinden waar ze lekker oud mogen worden.


Beschikbaar

Update: Momenteel gereserveerd! 

Voor Rextopia's Wieske (Sky) en Rextopia's Wobbe (Joy) zoek ik namens de huidige eigenaar een liefdevol en blijvend thuis. 

Momenteel zijn zij te vaak alleen thuis waardoor zij niet de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Sky is een zwarte poes en Joy een rood tabby Tonkanees point kater. Joy heeft een penisamputatie ondergaan ivm verstopping. Beiden zijn in goede gezondheid en geboren op 15 maart 2014, bijna 6 jaar oud. 

Joy  is lief maar ook wat schuw, verdwijnt wanneer er mensen op bezoek komen. Hij houdt van rust en slapen, vooral bovenop een verwarming die lekker hoog staat. Zodra Joy gewend is aan je volgt hij je overal en wilt hij graag bij je op schoot zitten en dat je hem dan vooral maar de hele tijd maar dan ook echt de hele tijd! Blijft aaien. Het is een erg lief beestje.
Joy is heel goed hersteld van zijn operatie en heeft geen last meer van blaasproblemen, hij is daarna ook nooit meer ziek geweest gelukkig.

Sky is wat kleiner dan Joy maar veel socialer en veel nieuwsgieriger en veel atletischer !
Door haar nieuwsgierigheid komt ze in de aandacht en krijgt ze ook de aandacht. Sky zit de hele tijd bij je, maar “vraagt” dan om die aai maar zal niet zelf een kopje geven...een echte diva die zelf bepaalt hoe het zal gaan.

Sky volgt mij overal heen, naar de keuken naar de bovenverdieping als ze maar in je buurt en aanwezigheid is...
Ze is de eigenzinnige van de twee...Ze is lief maar wilt dat het gaat zoals zij vindt dat het moet gaan.

Beide poezen zijn goed met kinderen en volwassenen.


Denk jij beide katten een liefdevol thuis samen te kunnen bieden, stuur dan een mailtje waarin je jezelf voorstelt. Vervolgens zal ik je in contact brengen met de huidige eigenaar.