Herplaatsers

Zo nu en dan zoeken wij voor een ex-fokdier een nieuw en liefdevol tehuis.
Ik ben van mening dat een castraat over het algemeen beter af is in een nieuw huisje waar minder katten zijn en er zo meer individuele aandacht voor hen is. Daarnaast zijn ex-dekkaters niet altijd even makkelijk in de groep terug te plaatsen, omdat ze door de open poezen soms dekneigingen blijven houden of vallen de krolse poezen hen ook weleens lastig, wat weer stress op kan leveren. Door de groep beperkt te houden is deze beter in balans te houden en vermijden we teveel stress en is er ook een lagere infectiedruk. Zo kunnen we ook elk dier voldoende aandacht geven. Wij trachten, net als bij de kittens, altijd de best mogelijke huisjes voor ze te vinden waar ze lekker oud mogen worden.


Opnieuw een liefdevol thuis gezocht voor Pomona

Voor Pomona (Viespeukje) zijn we opnieuw op zoek naar de juiste match. Helaas kon zij niet samen met de kat des huizes in haar nieuwe gezin. Pomona is een F2 (2e generatie na een raskruising) hybride poes met een langharige vacht. 
Ze is voor mensen echt een enorme leuke en gezellige kat die enorm graag op schoot ligt en je het liefst de hele dag volgt in alles wat je doet. Bezoek vind ze ook altijd enorm interessant, ze wil bij iedereen komen knuffelen. Andere katten daarentegen vind ze door een aantal nare ervaringen minder leuk, maar als ze eenmaal maatjes is met een andere kat dan speelt en slaapt ze daar ook wel heel graag mee. 

We zoeken voor haar een plekje waar ofwel geen andere kat aanwezig is en waar eventueel later een kitten (poes) bij geplaatst kan worden, of iemand die net een kitten heeft of binnenkort krijgt. 
Ze kan echt niet met katers samen, dus we zullen haar dan ook niet bij iemand plaatsen die al een kater heeft. 
Pomona is geboren op 21 september 2019, ze is gesteriliseerd, gechipt en recent gevaccineerd en in bezit van een stamboom. 

Bij interesse ontvang ik graag een mailtje met een kleine voorstelling van jezelf en (woon)situatie. Vragen? Stel ze gerust.