Herplaatsers

Zo nu en dan zoeken wij voor een ex-fokdier een nieuw en liefdevol tehuis.
Ik ben van mening dat een castraat over het algemeen beter af is in een nieuw huisje waar minder katten zijn en er zo meer individuele aandacht voor hen is. Daarnaast zijn ex-dekkaters niet altijd even makkelijk in de groep terug te plaatsen, omdat ze door de open poezen soms dekneigingen blijven houden of vallen de krolse poezen hen ook weleens lastig, wat weer stress op kan leveren. Door de groep beperkt te houden is deze beter in balans te houden en vermijden we teveel stress en is er ook een lagere infectiedruk. Zo kunnen we ook elk dier voldoende aandacht geven. Wij trachten, net als bij de kittens, altijd de best mogelijke huisjes voor ze te vinden waar ze lekker oud mogen worden.


Pomona zoekt een liefdevol thuis


Voor Pomona ben ik op zoek naar een liefdevol en blijvend thuis. Pomona woonde samen met haar halfzusje bij mijn dochter, maar helaas vind haar oudste kat Pomona niet leuk en was het voor haar beter om bij ons terug te komen. Helaas wordt zij ook hier door haar vader Dikkie geregeld belaagd en is het beter als we voor haar een ander plekje vinden zonder katers, met poezen kan ze wel goed samen. 

Pomona

De voorkeur gaat ernaar uit dat zij wel met een soortgenoot samen zal gaan leven, een beetje uitdaging heeft zij wel nodig, ze speelt bijvoorbeeld heel graag met haar zusje Pumpkin.
De andere kat mag er eventueel ook later bij komen, hierin kan ik ook begeleiden om de juiste match voor haar te vinden.

Ze is een hele lieve knuffel die graag aandacht wil en graag op schoot ligt. Ook is ze een gezellige kwebbelkous.  

Pomona is al gesteriliseerd, wordt nog opnieuw geënt, ze is gechipt en voorzien van stamboom. Zij is bij ons geboren op 21 september 2019, zij is een 2e generatie Devon Rex. Haar vader Dikkie is een kruising Devon Rex x Brits Korthaar, haar moeder een Devon Rex. 

Haar vacht is half langharig en heeft wat vacht onderhoud nodig. Haar vacht klit gelukkig niet, ik kam haar eens per paar weken om de losse haren te verwijderen. Ze vind kammen heerlijk en ze is ook gewend om gewassen te worden. Haar oogjes hebben wel wat extra aandacht nodig, ze heeft vrij snel afscheiding bij haar oogjes wat geregeld schoongemaakt dient te worden met een goede oogcleaner.

Denk jij Pomona een liefdevol thuis te kunnen bieden, stuur me gerust een mailtje.

Pomona

de ouders van Pomona