Herplaatsers

Zo nu en dan zoeken wij voor een ex-fokdier een nieuw en liefdevol tehuis.
Ik ben van mening dat een castraat over het algemeen beter af is in een nieuw huisje waar minder katten zijn en er zo meer individuele aandacht voor hen is. Daarnaast zijn ex-dekkaters niet altijd even makkelijk in de groep terug te plaatsen, omdat ze door de open poezen soms dekneigingen blijven houden of vallen de krolse poezen hen ook weleens lastig, wat weer stress op kan leveren. Door de groep beperkt te houden is deze beter in balans te houden en vermijden we teveel stress en is er ook een lagere infectiedruk. Zo kunnen we ook elk dier voldoende aandacht geven. Wij trachten, net als bij de kittens, altijd de best mogelijke huisjes voor ze te vinden waar ze lekker oud mogen worden.


Pomona zoekt een liefdevol thuis

Voor Pomona ben ik op zoek naar een liefdevol en blijvend thuis waar ook minstens een andere kat aanwezig is. Pomona woonde samen met haar halfzusje bij mijn dochter, maar helaas vind haar oudste kat Pomona niet leuk en was het voor haar beter om bij ons terug te komen. 
Ze is een hele lieve knuffel die graag aandacht wil en graag op schoot ligt. Ook is ze een gezellige kwebbelkous.  
Ze is al gesteriliseerd, geënt, gechipt en voorzien van stamboom. Zij is bij ons geboren op 21 september 2019, zij is een 2e generatie Devon Rex, haar vader Dikkie is een kruising Devon Rex x Brits Korthaar. 
Haar vacht is half langharig en heeft wel wat vacht onderhoud nodig. Ze vind kammen heerlijk en ze is ook gewend om gewassen te worden. Haar oogjes hebben ook wat extra aandacht nodig, ze heeft vrij snel afscheiding bij haar oogjes wat geregeld schoongemaakt moet worden. 

Denk jij Pomona een liefdevol thuis te kunnen bieden, stuur me gerust een mailtje.

Pomona als kitten
Pomona

de ouders van Pomona